Ooo, fajna kolekcja! High-five za CDA, też kupuję. Thef antologia też mam, ale cyfrowo. To nie jest gra dla mnie. W pierwszej misji w thiefie gold po***łem się ze strachu, bo miałem takiego swego rodzaju jumpscare'a. Pamiętasz jak się z piwnicy wychodziło, była taka spiżarnia i przejście oświetlone w lewo, potem schody? No, jak wchodziłem do tego przejścia, a grałem na słuchawkach, odezwał mi się taki głośny dźwięk w stylu tych spadających kowadeł w kreskówkach, ale trochę bardziej creepy. Chyba wszyscy mają taki dźwięk. Moja reakcja to było coś w stylu: [skupienie]... idę powoli... walę strażnika pałką... przenoszę go w ciemne miejsce... wracam... przechodzę... Nagle TEN DŹWIĘK.
-AAAAA-klikam z prędkością swiatła esc, zrzucam słuchawki z impetem i rzucam się na łóżko -AAAA!
o mój boże... Uff... spokojnie... - podchodzę do komputera, zdecydowanym ruchem wyciągam słuchawki z gniazda i wduszam przycisk OFF.

Taki mały jumpscare... Ja nie wiem jakie bym miał reakcje, jakbym grał w Amnesię... Flatout 2 genialny, uwielbiam wybrać jeden z tych krzyżujących się torów w kształcie ósemki i ustawić się na skrzyżowaniu autobusem

. Używałeś kiedyś kodów?
Flatmobile niepobity