Czy trzeba posiadać inny sznurek do 4a

Miejsce do zadawania pytań o Yoyo i sprzęcie z nim związanym
Awatar użytkownika
Adamullo
Giermek
Posty: 18
Rejestracja: 11 sty 2017, o 19:08
Zestaw: YYF paolista, center- track,zielony sznurek YYF
Kolekcja: YOYOFACTORY 888, YOYOFACTORY Felocity, YYF Paolista
Macham od: 11 mar 2016
Lokalizacja: Poznań

Czy trzeba posiadać inny sznurek do 4a

Postautor: Adamullo » 11 maja 2017, o 19:31

Chce kupić flight' a ale coś tak mnie naszło że trzeba może nabyć jakieś sznurki specjalne do tego stylu? Sam nie wiem. :mrgreen: :mrgreen:
NEVER GIVE UP!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
admin
Administrator
Posty: 2012
Rejestracja: 28 lip 2013, o 19:41
Zestaw: Yoyoempire Rainfly
Kolekcja: Yoyofactory: Velocity, Popstar, Supernova, Replay Pro, Too HOT,
C3yoyodesign: HeartBeat, Speedaholic,
Vosun: 6s Aethyr, V7 Duang
Yoyoempire Rainfly, Recess Weekend, Nolimit Vinci, CLYW Bear vs Man II, YYJ Classic, YYR Diffusion II, Magic Yoyo M002 April, One Drop Prescription
Macham od: 20 lip 2013
Kontaktowanie:

Re: Czy trzeba posiadać inny sznurek do 4a

Postautor: admin » 11 maja 2017, o 19:32

Nie, zwykły sznurek, byle nie gruby. Np Kitty Fat się nie nada. Normal będzie ok.

Awatar użytkownika
Adamullo
Giermek
Posty: 18
Rejestracja: 11 sty 2017, o 19:08
Zestaw: YYF paolista, center- track,zielony sznurek YYF
Kolekcja: YOYOFACTORY 888, YOYOFACTORY Felocity, YYF Paolista
Macham od: 11 mar 2016
Lokalizacja: Poznań

Re: Czy trzeba posiadać inny sznurek do 4a

Postautor: Adamullo » 11 maja 2017, o 19:34

Bo ja kupuje z sklepuyoyo.pl to z tego sklepu mogę machać?
NEVER GIVE UP!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
admin
Administrator
Posty: 2012
Rejestracja: 28 lip 2013, o 19:41
Zestaw: Yoyoempire Rainfly
Kolekcja: Yoyofactory: Velocity, Popstar, Supernova, Replay Pro, Too HOT,
C3yoyodesign: HeartBeat, Speedaholic,
Vosun: 6s Aethyr, V7 Duang
Yoyoempire Rainfly, Recess Weekend, Nolimit Vinci, CLYW Bear vs Man II, YYJ Classic, YYR Diffusion II, Magic Yoyo M002 April, One Drop Prescription
Macham od: 20 lip 2013
Kontaktowanie:

Re: Czy trzeba posiadać inny sznurek do 4a

Postautor: admin » 11 maja 2017, o 19:36

Tak, powinno być ok, ale poczekajmy, aż się pojawią spece od 4a

Awatar użytkownika
Misiek
Hokage wioski ukrytej w buszu (Plushage)
Posty: 299
Rejestracja: 10 sie 2015, o 00:00
Zestaw: Gradient / CT / Kitty Fat
Kolekcja: YYF: One, Loop 360(2), Replay; NoLimit Vinci (nie złote ;D); Yoyo Empire Edge;Yoyofficer Musket, OneDrop Gradient
Macham od: 17 lut 2015

Re: Czy trzeba posiadać inny sznurek do 4a

Postautor: Misiek » 11 maja 2017, o 20:03

Tak, sznurki od yyf świetnie się nadają do 4A, są łatwo dostępne i będą idealne żeby zacząć ten styl :mrgreen:
"I am and always will be the optimist. The hoper of far-flung hopes and the dreamer of improbable dreams."
- The Doctor

Awatar użytkownika
Adamullo
Giermek
Posty: 18
Rejestracja: 11 sty 2017, o 19:08
Zestaw: YYF paolista, center- track,zielony sznurek YYF
Kolekcja: YOYOFACTORY 888, YOYOFACTORY Felocity, YYF Paolista
Macham od: 11 mar 2016
Lokalizacja: Poznań

Re: Czy trzeba posiadać inny sznurek do 4a

Postautor: Adamullo » 11 maja 2017, o 20:16

dzienki
NEVER GIVE UP!!!!!!!!!!


Wróć do „Pytania o Sprzęt”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości