Game Of Yoyo 3 - pytania i odpowiedzi
- Misiek
- Hokage wioski ukrytej w buszu (Plushage)
- Zestaw: Gradient / CT / Kitty Fat
- Kolekcja: YYF: One, Loop 360(2), Replay; NoLimit Vinci (nie złote ;D); Yoyo Empire Edge;Yoyofficer Musket, OneDrop Gradient
- Macham od: 17 lut 2015
Re: Game Of Yoyo 3 - pytania i odpowiedzi
Na pewno znalazła to Gosia a nie Mr.Dżejkob ?? 

"I am and always will be the optimist. The hoper of far-flung hopes and the dreamer of improbable dreams."
- The Doctor
- The Doctor
- Bartek
- Giermek
- Zestaw: Shutter / 10ball OD / Kitty Fat
- Macham od: 27 kwie 2017
Raczej nie było to trudne do znalezienia skoro po wpisaniu na YT "double gt", to było pierwsze, a skoro Gamerek napisał, że trzeci trick to double gt to znaczy, że ten jest ok ;d
- admin
- Administrator
- Zestaw: Yoyoempire Rainfly
- Kolekcja: Yoyofactory: Velocity, Popstar, Supernova, Replay Pro, Too HOT,
C3yoyodesign: HeartBeat, Speedaholic,
Vosun: 6s Aethyr, V7 Duang
Yoyoempire Rainfly, Recess Weekend, Nolimit Vinci, CLYW Bear vs Man II, YYJ Classic, YYR Diffusion II, Magic Yoyo M002 April, One Drop Prescription - Macham od: 20 lip 2013
- Kontaktowanie:
@johnypies, Twój link nie działa.
A co do Twojego pytania, jak umieścić player YT: viewtopic.php?f=72&t=934
A co do Twojego pytania, jak umieścić player YT: viewtopic.php?f=72&t=934
ok dzieki zaraz zedytuje. chyba nie kliknalem opublikuj
edit: Mam jeszcze propozycje odnosnie GoY. Zeby dany trick nie powtarzal sie pod rzad kilka razy, tylko co kilka kolejek np.jak ktos zrobi brent stole w danej kolejce to dopiero piąta (trzecia?, siódma?) osoba po nim moze ten trick wykonac na swojej kombinacji. Wtedy ci, ktorzy dostana literke wczesniej beda mieli wiecej czasu na ewentualna nauke. Nie mowie o trapezie, salcie czy takich, ktore mimowolnie czesto wystepuja.
edit: Mam jeszcze propozycje odnosnie GoY. Zeby dany trick nie powtarzal sie pod rzad kilka razy, tylko co kilka kolejek np.jak ktos zrobi brent stole w danej kolejce to dopiero piąta (trzecia?, siódma?) osoba po nim moze ten trick wykonac na swojej kombinacji. Wtedy ci, ktorzy dostana literke wczesniej beda mieli wiecej czasu na ewentualna nauke. Nie mowie o trapezie, salcie czy takich, ktore mimowolnie czesto wystepuja.
- Nerqus
- Ważniak
- Zestaw: C3yoyodesing Level 6
- Kolekcja: YYF One
YYF Northstar
C3 Level 6 - Macham od: 28 lip 2014
@up Przeciwny
- Misiek
- Hokage wioski ukrytej w buszu (Plushage)
- Zestaw: Gradient / CT / Kitty Fat
- Kolekcja: YYF: One, Loop 360(2), Replay; NoLimit Vinci (nie złote ;D); Yoyo Empire Edge;Yoyofficer Musket, OneDrop Gradient
- Macham od: 17 lut 2015
Wnoszę propozycję zakazu "trików/mountów" typu 4(+)o0 jeśli nie wnoszą one możliwości do wykonania jakiegoś normalnego triku
(Tak Kuba, myślę o Tobie
)
(Tak Kuba, myślę o Tobie

"I am and always will be the optimist. The hoper of far-flung hopes and the dreamer of improbable dreams."
- The Doctor
- The Doctor
- Bartek
- Giermek
- Zestaw: Shutter / 10ball OD / Kitty Fat
- Macham od: 27 kwie 2017
Za sprzeciwem
- Nerqus
- Ważniak
- Zestaw: C3yoyodesing Level 6
- Kolekcja: YYF One
YYF Northstar
C3 Level 6 - Macham od: 28 lip 2014
Może zróbmy od razu listę tricków zakazanych bo jakiś gracz/użytkownik nie potrafi ich wykonać..... (tak, to sarkazm, jestem przeciwny)
- admin
- Administrator
- Zestaw: Yoyoempire Rainfly
- Kolekcja: Yoyofactory: Velocity, Popstar, Supernova, Replay Pro, Too HOT,
C3yoyodesign: HeartBeat, Speedaholic,
Vosun: 6s Aethyr, V7 Duang
Yoyoempire Rainfly, Recess Weekend, Nolimit Vinci, CLYW Bear vs Man II, YYJ Classic, YYR Diffusion II, Magic Yoyo M002 April, One Drop Prescription - Macham od: 20 lip 2013
- Kontaktowanie:
Jak nie lubię 3o0 czy 4o0, bo to dla mnie sztuka, dla sztuki...niczym double brent stole, tak uważam, że GOY jest jednak po to, żeby się czegoś też pouczyć. Rozumiem jednak podejście Miśka, że nie chce mounta, który występuje tylko po to, żeby wystąpić, bez żadnej sensownej korelacji z czymś innym, ale zabronić tego raczej nie można. Rzekłem 

Wróć do „Rozmówki polsko - yoyowe”